Grafisch Vormgever

Freelance grafisch vormgever voor grafisch ontwerp, In/Outdoorproductie printmedia, Socialmedia content en 2D-animatie

Grafische Vormgeving, Webdesign, In-/Outdoorproductie printmedia

Als Freelance Grafisch Vormgever en (Social) Marketeer, help ik uw marketingplan uit te voeren met de ontwikkeling van resultaatgerichte communicatie. Ik adviseer u bijvoorbeeld bij uw strategiekeuze en/of de keuze van een bedrijfsnaam, het ontwerp van een logo, de ontwikkeling van een huisstijl, kortom het vormen van een identiteit.

Ik verzorg echter ook uitingen die kunnen bijdragen uw doel te bereiken. Denk aan In/outdoor reclameproductie printmedia, SocialVids, 2D-animaties, bannersets, video, SEO, SEA en/of overige communicatiekeuzes. Laat mijn creatieve netwerk in uw voordeel werken. Vraag uzelf niet langer af welke investeringen het u kost en geef het proberen op. Start met het behalen van resultaat en stel in het vervolg vragen als, “Hoeveel levert het mij op?” en “Hoe target ik mijn doelgroep zowel online als offline?”. Er zijn genoeg kansen uw klanten fans van uw onderneming te maken!

Vorm Centraal op Social media

Grafisch Vormgever Vorm Centraal op LinkedIN Grafisch Vormgever Vorm Centraal op Twitter Grafisch Vormgever Vorm Centraal op Facebook Grafisch Vormgever Vorm Centraal op Instagram Grafisch Vormgever Vorm Centraal op YouTube

Top werk geleverd. Alles tot in de puntjes, bevallen de puntjes niet, dan heeft Sander daar altijd een oplossing voor. Bomvol leuke ideeën! Zeker een aanrader.
Wij hebben onlangs met Vorm Centraal samengewerkt en dit is ons ontzettend goed bevallen. Sander heeft ons logo, visitekaartjes en folders ontworpen en onze website opgezet. Hij is ontzettend creatief, denkt en adviseert mee, als iets niet werkt bijt hij zich erin vast tot het wel werkt, reageert snel en heeft oog voor detail ! Aanrader !
Sander schakelt zeer snel, is kritisch en denkt altijd mee of we iets anders of beter aan kunnen pakken. Door zijn jaren ervaring heeft Sander ook vaak een adviserende rol of draagt hij nieuwe ideeën aan.
Sander schakelt zeer snel, is kritisch en denkt altijd mee of we iets anders of beter aan kunnen pakken. Door zijn jaren ervaring heeft Sander ook vaak een adviserende rol of draagt hij nieuwe ideeën aan.
Wij werken al een tijd samen met Vorm Centraal; Sander ontwierp onder andere ons logo, de visitekaartjes en zijn meest recentelijke werk een infographic. Sander denkt mee, komt met passende ontwerpen en even zo belangrijk; hij komt afspraken na binnen de afgesproken tijd. Een plezierige en professionele samenwerking!
Voor mijn praktijk Balanced Dogs.nl hondenmassage, heeft Sander een logo bedacht, dat precies past bij mijn wensen. De visitekaartjes zijn innovatief ontworpen, met details, waar over is nagedacht. Sander denkt mee, adviseert en speelt professioneel in op de wensen van zijn opdrachtgever.
In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 heeft Sander ons actiecomité “Wijk Zwemt” super goed geholpen bij het ontwerpen en drukken van huis aan huis folders en het maken van een promotiefilmpje op onze facebook pagina.Professioneel meedenkend en maatschappelijk betrokken.In korte tijd kwaliteit geleverd.
Via LinkedIn met Sander in contact gekomen. Reageert snel, denkt graag met je mee en is erg creatief. Doet niet alleen wat gevraagd wordtmaar adviseert. Gaat niet alleen om vormgeven maar ook om hulp bij WordPress oplossingen. Fijn om mee samen te werken.
Een designer die meedenkt met de ondernemer. Waarbij - in ons geval - het eerste ontwerp al direct de definitieve werd! Een topper in zijn vakgebied.
Ik werk nu al een jaar samen met Sander aan animatie videos. Niet alleen is zijn werk van uitmuntend kwaliteit, hij levert ook nog snel op. Daarnaast kan je altijd met 'm sparren en staat ie altijd voor je klaar. Dit allemaal resulteert in uitstekend eindresultaat.
Top werk!Sander heeft verschillende design werkzaamheden voor ons (OneSelect) gedaan. Hij komt altijd met leuke ideeën en heeft de nodige flexibiliteit om naar de klanten te luisteren en te vertalen naar grafische ontwerp. Wat ik prettig vind is dat hij snel met concrete voorstellen komt en niet lang laat wachten. We zijn erg tevreden over zijn werkzaamheden.
Verfrissend!Sander kan een heel verfrissende blik werpen op dingen. Is ook niet om zijn mening te geven. Heb goede tips van hem meegekregen, waardoor je er toch anders naar gaat kijken. Heeft voor ons een logo ontworpen en tevens in verschillende bestanden aangeleverd. Zeer tevreden met het resultaat!
Zeer tevreden met Sander van Vormcentraal. Wij hebben ons logo, huisstijl en diverse marketing activiteiten laten ontwerpen/ uit laten voeren. Fijne creatieve en proactieve aanpak.

0343 - 59 22 83