Resultaatgericht

Grafisch Vormgever

Sander Breddels

Mijn naam is Sander Breddels en ik woon met mijn vrouw en onze twee kinderen in Wijk bij Duurstede. Ik ben grafisch vormgever van beroep en heb 17 jaar ervaring. Ik ondersteun u graag met (social) marketing, SEO en SEA, resultaatgerichte grafische oplossingen, webdesign, doelgroep analyse en doelgroep targeting. Ik focus op nieuwe marketing, maar vergeet traditionele media niet mee te nemen in het advies.

Vanuit Leerdam had ik al op jonge leeftijd mijn eerste onderneming, Volition Webdesign genaamd. Na acht jaar ben ik gefuseerd en had ik samen met een vennoot 4 jaar lang succesvol full-service Communicatiebureau Spirion in Putten.

Als Freelance (Social) Marketeer en (Social) Marketeer ondersteun ik u, vanuit Wijk bij Duurstede, graag met resultaatgerichte grafische vormgeving en communicatie. Mijn talent, kennis en ervaring zet ik vol overtuiging in voor uw communicatie vraagstukken.

Ik werk op uur- of projectbasis en gewoon centraal, bij u op locatie indien u dit wenst. Mooi is belangrijk, maar doeltreffende communicatie levert u iets op. Meer leads, meer klanten, een betere conversie op uw website? Uw bedrijf een identiteit geven en doelstellingen halen, dat is mijn aandeel.

Laten we elkaar snel inspireren. U vertelt mij wat u deed. Ik vertel u wat we gaan doen.

Haal snel creativiteit in huis,
Vorm Centraal.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen

0343-592283