(Social)

Marketeer

Grafisch Ontwerper in Wijk bij Duurstede

Sander Breddels

Mijn naam is Sander Breddels en ik woon met mijn vrouw en twee kinderen in Wijk bij Duurstede. Ik ben (Social) Marketeer en van beroep en heb 17 jaar ervaring. Ik ondersteun u graag met (social) marketing, SEO en SEA, resultaatgerichte grafische oplossingen, webdesign, doelgroep analyse en doelgroep targeting. Ik focus op nieuwe marketing, maar vergeet traditionele media niet mee te nemen in het advies.

Vanuit Leerdam had ik al op jonge leeftijd mijn eerste onderneming, Volition Webdesign genaamd. Na acht jaar ben ik gefuseerd en heb ik samen met een vennoot 4 jaar lang succesvol full-service Communicatiebureau Spirion in Putten gevoerd.

Als Freelance (Social) Marketeer in Wijk bij Duurstede ondersteun ik u vanaf heden graag met resultaatgerichte grafische vormgeving en communicatie. Mijn talent, kennis en ervaring zet ik graag en vol passie in voor uw communicatie vraagstukken.

Ik werk op uur- of projectbasis en gewoon centraal, bij u op locatie indien u dit wenst. Mooi is belangrijk, maar doeltreffende communicatie levert u iets op. Meer leads, meer klanten, een betere conversie op uw website? Uw bedrijf een identiteit geven en doelstellingen halen, daar wordt ik gelukkig van.

Laten we elkaar snel inspireren. U vertelt mij wat u deed. Ik vertel u wat we gaan doen.

Haal snel creativiteit in huis,
Vorm Centraal.

0343-592283